Over Nimbus Lighting

Welkom bij Nimbus Lighting. De naam staat synoniem voor aureool. Wij zijn het bedrijf geïnspireerd door het licht van de heilige St.Lucia (Latijns voor licht), beschermvrouwe van o.a zieke kinderen.

Sinds 1996 zijn wij de wachters van het onvermijdelijk vaarwel. Onze kaarsen hebben vele graven mogen verlichten. Zij zijn niet alleen een teken van afscheid, maar staan voor het doorgeven van liefde. Buiten een baken van het einde zijn wij ook bekend door onze vervulling van een begin.

De lichten van Nimbus schitteren aan vele hoofden van tafels en zijn ze de sierstukken van verscheidene horeca aangelegenheden. De horecalichten van Nimbus zijn daarbij een absoluut voorbeeld dat horecalichten niet onnodig duur hoeven zijn. Zowel voor ondernemer als beschikbaar voor consument: Ieder wens is ons bevel. Wat begon met het aansteken van straatlantaarns eindigde bij ons in een kleinschalige warmte voor een ieder die hier naar zoekend is.

Niet alleen de consument is voor ons van belang, maar ook het milieu. De hoogte van de plastic afvalberg is gegroeid tot een onoverzichtelijk monster dat elk levend organisme uiteindelijk bedreigt. Onze kaarsen zijn echter recyclebaar: van speciaal milieuvriendelijk, onbrandbaar en doorschijnend karton met daar in een kaars: Het ‘Ecolicht’.

Laat ons licht niet alleen voor jou branden, maar voor ons allemaal. Een gevecht van vandaag voor een betere wereld van morgen, want is dat niet wat het waken van de vlam voor staat?

‘Brand de wens van vandaag op de toekomst van morgen.’

Namens,

Nimbus Lighting Candle group Holland